OVer ons

Op 1 maart 2020, werd in Amsterdam het eerste Bendito Café in Nederland geopend, waarin behalve een espressobar ook andere Braziliaanse hapjes serveert.

Het assortiment van BENDITO CAFÉ is opgebouwd uit een 13-tal bewezen succesvolle koffies die verkrijgbaar zijn in twee verschillende maten. Naast de koffie zijn enkele side orders zoals Braziliaanse dranken, koude dranken, verse salade, zoet, chai en verse soep verkrijgbaar, bovendien wordt nieuwe assortimenten zoals verse broodjes en ontbijt aan menu kaart toegevoegd. Door de combinatie van een broodje met verschillende toppings naar eigen keuze, heeft de consument de mogelijkheid een broodje geheel naar eigen smaak samen te stellen. De prijzen van de verschillende broodjes en de toppings zijn op elkaar afgestemd en evenwichtig opgebouwd.

Waarom bendito cafe?

Het product is een kwalitatief gezien een betere en lekkere koffie en broodjes dan die van de concurrenten. Het wordt ook nog eens snel en goed service. BENDITO CAFÉ heeft vier speerpunten: 1. Klanten –'de klant is koning' of 'de klant heeft altijd gelijk' 2. Product - Hoge kwaliteitsproducten. Alle ingrediënten zijn vers, en de koffie wordt iedere dag in Amsterdam vers gebrand. Door de 100% Product Satisfaction Guarantee wordt gestreefd naar tevreden klanten. 3. Service - Na ontvangst van een bestelling wordt pas gestart met de bereiding van een verse broodjes. Elke bestelling wordt gegarandeerd binnen 3 minuten klaar gemaakt. 4. Prijs – De BENDITO CAFÉ is in verhouding met de concurrenten iets goedkoper

Close Menu